ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

 

I. ПЛАЩАНЕ
Плащането се извършва само чрез наложен платеж при получаване на стоката. Имате опция да прегледате стоката преди да заплатите. Плащането се извършва в български лева, като заплащате точно сумата, която виждате на сайта.
II. ДОСТАВКА
Доставката се извършва чрез търговска фирма Еконт напълно БЕЗПЛАТНО за територията на България. Ако не поръчвате по телефон, моля дайте точен личен адрес или точен адрес на Еконт при извършване на покупката онлайн. Ще видите опция, при която трябва да отбележите дали това е ваш личен адрес или на офис на Еконт.
Срокът за доставка обикновено е до 1 работен ден, освен ако не живеете в отдалечено населено място. В последния случай доставката отнема до 3 работни дни.
Поръчките се доставят всеки делничен ден(с изключение на национални празници) от 09:00 до 18:00 и в Събота от 09:00 до 13:00 часа. Ако поръчвате до личен адрес се уверете, че има кой да приеме вашата пратка.
III. ОБРАБОТВАНЕ НА ПОРЪЧКИТЕ
Поръчките се обработват всеки делничен ден от 10:00 до 16:00. Поръчка направена след 16:00 се обработва на следващия работен ден. Поръчките направени през почивните дни или по време на национални празници се обработват в първия работен ден.