В тази страница сме поместили често задаваните въпроси преди да поръчате. В случай че не намерите отговор на вашия въпрос се свържете с нас. Ние ще ви асистираме веднага.

 1. Какви методи на доставка използвате?
  Всички поръчки се изпращам по Еконт, като може да изберете доставка до офис или личен адрес. Изпращаме поръчките с опция преглед.
 2. Каква е цената на доставка?
  Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА за цяла България. За доставка в чужбина, се свържете с нас предварително.
 3. Колко време отнема доставката?
  Поръчките се обработват всеки делничен ден от 10:00 до 16:00. Ако сте поръчали преди 16:00 часа, ще изпратим вашата поръчка същия ден. Поръчки направени след 16:00 часа в работни дни, през почивните дни или националните празници се обработват на следващия работен ден. Доставката е експресна и срока за доставка е 24 часа до всяка точка на България.
 4. Кога се доставя пратката до личен адрес?
  Това зависи от вашето населено място. Най-често пратките се доставят на следващия работен ден от 09:00 до 15:00, но е възможно и по-късно. Уверете се, че ще сте на разположение или има кой да приеме вашата пратка, ако поръчвате до личен адрес.
 5. Ако поръчам до офис, кога трябва да си взема пратката?
  Работното време на Еконт е всеки делничен ден с изключение на националните празници от 09:00 до 18:00 и Събота от 09:00-13:00. Имате 7 дни да си вземете поръчката от пристигането и в офиса. Ще бъдете уведомени със SMS, когато пристигне.
 6. Каква опция за плащане предлагате?
  Може да заплатите с наложен платеж при пристигане на вашата поръчка.
 7. Да очаквам ли обаждане от ваша страна за потвърждение на поръчката?
  В случай че се налагат уточнения след преглед на предоставените от Вас данни, ще Ви се обадим допълнително.
 8. Мога ли да се откажа от направена поръчка?
  Да. За целта трябва да се свържете с нас по телефон възможно най-скоро от изпращането на вашата заявка. В случай че се свържете по-късно и поръчката вече е изпратена, трябва да поемете разноските по доставката.
 9. Мога ли да върна вече получена от мен кутия?
  Да, но само ако не сте нарушили целостта на опаковката. Кутията не трябва да е отваряна. Доставката по връщането на чая се поема от Вас. Свържете се с нас за уточнение.
 10.  Мога ли да поръчам през таблет или телефон?
  Да, сайтът е напълно функционален на всички устойства, затова може да поръчате по най-лесния за вас начин.
 11.  Какво представлява Пу-ер чая?
  MYTEA.BG е официален вносител на Пу-ер чай за България, като доставяме възможно най-чистата суровина на достъпна цена. Ние работим директно с производители от Китай, като гарантираме качеството със сертификат. Повече информация може да видите на нашата начална страница.
 12.  За какво се използва Пу-ер чая?
  Пълен списък с ползите от продукта едва ли може да се изведе само в няколко десетки точки, тъй като изследването на действието на Пу-ер чая върху човека продължава и до днес. Информация относно основните ползи може да намерите в нашата секция Ползи.
 13.  Кой може да консумира Пу-ер чай?
  Абсолютно всеки без ограничение от пол или възраст. Важно е да се отбележи, че употребата на чая с цел отслабване изисква следването на определени инструкции, които може да видите в секцията За Продукта. С всяка поръчка даваме подробни указания за употреба в зависимост от вашите цели.
 14.  Може ли да се консумира от подрастващи и юноши?
  Да, но ако се ползва с цел отслабване е препоръчително наблюдението на възрастен и внимателно следене на компонентите: хранене, спорт и сън.
 15. Може ли да се консумира от бременни или след бременност?
  Да, но в рамките на до 1-2 чаши на ден, поради малкото количество кофеин. Следвайте правилен хранителен режим и умерена физическа активност. В никакъв случай не консумирайте повече от 2 чаши на ден. За препоръчване е само 1 чаша.
 16. Може ли да се консумира от мъже и какъв е ефекта при мъжете?
  Абсолютно всичко, което е изписано за чая в сайта важи изцяло и за мъжете, така че може да се ползва с цел цялостно здраве, детоксикация, тонус и изгаряне на мазнини.
 17.  Може ли да се отслабне само с чай?
  Въпросът е аналогичен на: Може ли да се отслабне само с хранителни добавки? За съжаление ефектът от всяко нещо за отслабване е минимален, ако не следвате хранителен режим и не изпълнявате физическа дейност. Именно поради тази причина даваме подробни инструкции как да пиете чая, как да се храните и каква физическа дейност да извършвате за максимални резултати.
 18.  Къде се отслабва най-много?
  Пу-ер чаят спомага за цялостното горене на мазнини, така че ще сваляте от всякъде и по много, ако наистина спазвате нашите указания. Плоският корем, стегнатото дупе, махането на досадките паласки и целулита вече не са мираж, а напълно постижима цел.
 19.  Колко време трябва да се пие Пу-ер чая?
  Нашата цел не е да Ви помогнем да свалите няколко килограма и да се почувствате леко по-добре. Ние се стремим към нещо много повече: Да ви помогнем да бъдете в невероятно здраве, заредени с енергия всеки ден и да се наслаждавате на трайно отслабване и никога повече да не качвате мазнини. Ако следвате нашите указания, обещаваме че това ще се случи с Вас. Поради тази причина искаме да направим Пу-ер чая незаменима част от Вашия начин на живот и да го консумирате с удоволствие месец след месец и година след година.
 20.  За колко време стига една опаковка?
  Една кутия е достатъчна за поне 15 дни. С цел отслабване съветваме минимум 1 месец употреба. За тази цел имаме изгодни пакети, които включват една, две или четири кутии съответно.
 21.  През кой сезон е най-удачно да се консумира чая?
  През всеки един сезон. С помощта на MYTEA.BG ще бъдете в отлично здраве и по-добра форма целогодишно.
 22.  Кога трябва да пия чая?
  Независимо от вашите цели, препоръчваме консумация 30-60 минути след хранене.
 23.  Сутрин не се храня, а пия кафе само. Може ли да заместя кафето с чай?
  Краткият отговор е да, но горещо съветваме да не пропускате сутрешното си хранене, дори и да не Ви се яде много. Една купичка с овесени ядки и плод е добро решение пред това да не ядете нищо. Изпийте една чаша чай след тази мини закуска и хапнете по-обилно след 1-2 часа.
 24.  Има ли познати странични ефекти?
  Чаят няма познати странични ефекти. При малка част от потребители има лек слабителен ефект, който обикновено отшумява след първите няколко дни на употреба. Важно е да се отбележи, че чаят има и диуретичен ефект, затова съветваме да започнете с 1-2 чаши на ден след хранене и постепенно да увеличите приема.
 25.  Чувствам се гладен след приема на чай. Това нормално ли е?
  Да, абсолютно нормално е през първите няколко дни употреба. Съветваме консумация само след хранене. Чувството на глад ще отшуми след няколко дни редовен прием на чая.
 26.  Какви резултати мога да постигна?
  Резултатите са строго индивидуални и зависят от вашето постоянство и дисциплина. Редовно се свързват с нас клиенти, които са успели да свалят 5-10 килограма за 2 месеца. В повечето случаи нашите клиенти свалят трайно от 5 до 15+ килограма за 3 до 4 месеца употреба с леки корекции в хранителния режим и умерена физическа активност. Пълното следване и изпълнение на нашите инструкции ще доведе до интензивно горене на мазнините.
 27.  Как се приготвя чая?
  За приготвянето на Пу-ер чай се използва лесна техника, която отнема около 10-15 минути. Не е необходимо да чакате чая да се вари или да стои на котлона 1 час. Може да прочетете повече на нашата главна страница за начина на приготвяне. Към всяка поръчка даваме подробни указания, които могат да ви бъдат от полза.