ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС

 

MYTEA.BG стартира дейност през 2017 година. Нашата основна цел от самото начало бе да променим вашите представи за чай по отношение на вкус, аромат, както и действие върху вашето тяло и по конкретно – цялостностно здраве, детоксикация и отслабване. В България се предлагат много видове чай всеки с различно действие, и все повече и повече се говори за чайове, които помагат за загуба на тегло, изгаряне на мазнини или детоксикация. Всъщност, повечето чайове в малка или по-голяма степен помагат за детоксикация или влияят благоприятно на организма, но много малка част са тези, които помагат реално при отслабване, и почти никой чай, предлагащ се в България, не е клинично доказан че действа точно с тази конкретна цел.

Пу-ер чаят е единственият в света чай, който реално помага за изгарянето на мазнини и е клинично тестван с пациенти с малко и много над нормалното тегло за техния ръст. Резултатите при всеки са индивидуални, но с корекция при храненето и дори минимална физическа активност, типичните резултати са около 2 до 5+ килограма намалено тегло всеки месец. Освен това, десетките други благоприятни ползи на Пу-ер чая, го правят идеалния избор за всяка една цел или просто по-добро цялостно здраве без значение от пол, възраст или телосложение.

След като научихме за многобройните ползи на Пу-ер чая, първата стъпка бе да изпробваме действието му при продължителна употреба върху самите нас, нашето семейство и приятели. Резултатите бяха удивителни по отношение на здраве, тонус, настроение и разбира се плавно отслабване. Нашите десетки доволни приятели споделиха, че би било фантастично, ако разпространим чая и го направим достъпен за всеки.

Втората стъпка бе да намерим възможно най-качествената суровина на достъпна цена и да работим директно с производители от Китай, които да защитават своето качество със сертификат за производствения процес. Ние знаехме, че това е най-важната стъпка, затова изпробвахме десетки производители, за да изберем само най-добрите и да предлагаме най-качественият Пу-ер чай в България на възможно най-ниската цена.

Третата стъпка, която правим всеки ден е да Ви правим щастливи и да помагаме да се чувствате така, както никога не сте се чувствали. Нашата мисия е да Ви осигурим дългоголетно здраве, да ви зареждаме с енергия всеки ден и да ви помогнем да се оттървете от излишните мазнини завинаги! От целия състав на нашия екип сърдечно Ви благодарим за доверието, че избрахте MYTEA.BG за № 1 чай в България с комплексно действие за здраве, тонус, детоксикация, изгаряне на мазнини и трайно отслабване.